Waterland Suites: twee- en vierpersoonskamers en woningen in Paramaribo voorzien van alle gemakken!

Waterland Suites ligt in het bruisende Paramaribo Zuid in een rustige omgeving en toch heel dicht bij restaurants, uitgaansgelegenheden, scholen, Overheidskantoren, verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen, banken en de Hermitage Mall.

Door onze unieke ligging bent u binnen enkele autominuten bij de Hermitage Mall en in minder dan een kwartier in het uitgaanscentrum, het centrum van Paramaribo en Waterkant.

Onze gasten zijn zeer divers: van mensen uit de districten die willen overnachten in Paramaribo tot internationale reizigers die graag dicht bij Airport Zorg en Hoop, de Hermitage Mall of de bekende eet- en uitgaansgelegenheden willen zitten.

U kunt kiezen uit comfortabele twee- en vierpersoonskamers met mooie houtlook tegels of woningen die voorzien zijn van airconditioning, Smart TV, koelkast, warm/koud water, 110V/220V, WiFi, waterkoker en een eet/werktafel met 2 stoelen. Verder kunt u met de complimenten van Waterland Suites gebruik maken van een flesje water, koffie, thee, suiker en creamer.

Wilt u een kamer of woning reserveren bij Waterland Suites? Neem nu contact met ons op!

× Neem contact op